A tots els treballadors i treballadores de les Illes Balears
Als mitjans de comunicació, a l'opinió pública

VAGA EN SALOM-IB3

L’assemblea de treballadors/res i

el Comitè d’Empresa acorden per unanimitat

convocar VAGA

per als propers dies 24, 25 i 27 de maig.

 

Davant la intransigència de l’empresa i l’autisme del Govern de les Illes Balears, els treballadors i les treballadores de SALOM AUDIO I VÍDEO, S.L. (subcontracta d’IB3) han acordat, en Assemblea de dia 3 de maig de 2007 i per acord unànime del Comitè d’Empresa (amb presència dels sindicats UGT, CC.OO. i CGT), la convocatòria de VAGA en l’esmentada empresa, per als propers dies 24, 25 i 27 de maig de 2007.

 

Aquesta VAGA te per objectiu la signatura d’un Conveni Col·lectiu que els faci sortir de la precarietat i reconegui els mínims drets laborals i socials de la plantilla, així com també la subrogació dels contractes per part de l’ens públic, com a garantia de futur per les condicions abans esmentades.

 

El registrament de l’esmentada convocatòria s’ha fet avui, dia 8 de maig, en la seu de la Conselleria de Treball i Formació, amb lliurament de còpia a l’empresa i al TAMIB.

 

El model de radio i televisió públiques, per a les Illes Balears, decidit i posat en marxa pel PP, subcontractant els serveis tècnics a una empresa privada que manté la seva plantilla en condicions precàries, tant salarials, laborals com contractuals, a més d’una línia d’ínfima qualitat, sectària i submisa davant el poder, tot plegat és la causa d’aquest conflicte. Per això, la plantilla de SALOM-IB3 planteja les seves reivindicacions inseparablement amb la pretensió de donar un servei públic radio- televisiu independent, plural, de qualitat i respectuós amb la nostra llengua i cultura.

 

La lluita dels treballadors/res de SALOM-IB3, per tant, interessa a tots els treballadors/res de les Illes Balears i a tota la ciutadania, per la qual cosa feim una crida a la solidaritat més activa amb aquesta lluita, que és la de tots i totes.

 

VISCA LA LLUITA DE SALOM-IB3 !!


Palma (Mallorca), 8 de maig de 2007.
SECRETARIAT PERMANENT DE CGT-BALEARS