El  8 de desembre de 2010 en el món


El PSUV ha obtingut set alcaldies --Achaguas, Carrizal, Boconó, Manuel Monge, Miranda (Zulia, Trujillo i Carabobo)-- davant de les tres que ha aconseguit l'oposició --Arismendi, Panamericà i Maracaibo--.La Taula d'Unitat Democràtica (MUD), adversària de Chávez, ha aconseguit mantenir el control de Maracaibo. El Partit Pàtria per a tots (PPT),  escindit fa poc del PSUV, ha guanyat la governació d'Amazones, amb un 51,1% dels suports..

Zapatero va oferir als EUA incrementar la seva presència militar a Rota.


En resposta a la detenció de Julian Assange, Anonymous ha tombat PostFinance.ch, que ha cancel·lat el compte bancari de Wikileaks, utilitzant un atac de negació de servei. Un grup de pirates informàtics autodenominat Anonymous ha reivindicat un atac contra la pàgina web de MasterCard en represàlia per la decisió de la companyia financera de retirar els serveis que prestava al portal Wikileaks.

Moren 83 presos de la presó de San Miguel, a Santiago, en l'incendi ocasionat per una batussa entre reclusos.

Moren 62 persones i 105 han quedat ferides com a conseqüència de l'explosió d'entre quatre i cinc cotxes bomba contra diversos edificis oficials a Bagdad.

Moren quinze persones com a conseqüència de l'explosió d'una bomba en un mercat de la Vall de Tirah, al nord-oest del Pakistan.Dinosaures a la Diada. Cadascun a la nostra manera hem lluitat a favor dels drets democràtics  de mallorquins i mallorquines  i del socialisme. En la nostra lluita no hem obtingut el premi als esforços fets, però així i tot, no defallirem perquè o el futur serà nostre o no hi haurà futur humà.L'any passat es registraren a les Illes 4.035 matrimonis, la xifra més baixa des de 1985. . L'any 2009, per exemple, es casaren 116 persones més que l'any passat.A les Illes Balears, nasqueren 11.927 infants el 2010. D'aquests, 3.707 corresponien a mares estrangeres. L'edat mitjana de la maternitat, des de 2002 es manté en els 28,2 anys a les Balears. Les defuncions arribaren a un total de 7.619 persones , 175 menya que l'any anterior. El creixement vegetatiu, que és la diferència entre el nombre de naixements i de defuncions, és positiu a les Illes i se situa en 4.308 persones.