ÈXIT DE LA VAGA DE

SALOM-IB3

Avui la vaga ha estat secundada pel 95,2% de la plantilla.

L’empresa no aconsegueix imposar els serveis “mínims”.

 

Avui la Vaga ha estat secundada pel 95,2% dels 250 treballadors/res de SALOM-IB3, en el primer dia dels tres programats. Només 12 esquirols (caps i informàtics) han fet feina. Demà divendres 25 i diumenge 27 continuarà, a no ser que SALOM, IB3 i el Govern de Jaime Matas venguin a satisfer les justes demandes dels treballadors/res: CONVENI DIGNE I SERVEI PÚBLIC DE QUALITAT.

 

El Comitè d’Empresa  ha demandat Salom i IB3 davant el jutge per vulneració de drets fonamentals, al haver contractat IB3 dues productores (de Madrid i Barcelona) per substituir els treballadors en vaga. Demà es celebrarà el judici en el Jutjat del Social nº 1.

 

L’empresa no ha aconseguit imposar uns “serveis mínims” (del 100%) per donar cobertura a la campanya electoral del PP de cara a diumenge. A darrera hora, han demanat, davant l’èxit de la vaga, seure’s demà al TAMIB per “tornar a negociar”. Veurem quina voluntat demostren.

 

 La unitat  i determinació de la plantilla d’aqueta subcontracta d’IB3, també reflectida al si del Comitè d’Empresa on unitàriament participen UGT, CC.OO. i CGT és la clau perquè ni l’empresa ni l’administració del PP hagin pogut trencar la voluntat dels treballadors/res, mitjançant una sèrie d’episodis d’amenaces, coaccions i prepotència per part dels directius de Salom i IB3, i les resolucions servils de la Conselleria de Treball a mida d’aquests impresentables dirigents.

 

Demanam a tots els treballadors/res i a la ciutadania la solidaritat que els/les traballadors/res de SALOM-IB3 es mereixen. El seu exemple ens dignifica a tots. Demà, de 10 a 12 hores, hi haurà una altra vegada la concentració de cada divendres davant el Consolat de la Mar. Tots i totes hem de  ser presents.

 

VISCA LA LLUITA DE SALOM-IB3 !!


Palma (Mallorca), 24 de maig de 2007.
SECRETARIAT PERMANENT DE CGT-BALEARS