Una delegació de CGT Balears surt cap a València per participar al Congrés Confederal de la CGT

Una delegació de la CGT de Balears participa a partir del 30 de juny i fins al diumenge, 3 de juliol al Congrés Confederal de la CGT.  Entre els delegats del  SABEI hi participen Pep Juárez i Llorenç Buades, coordinador d'IXENT, motiu pel qual l'actualització de pàgines de la revista digital s'ajorna al dia 4 de juliol.

Elena Herrera hi participa en representació del SOV, i també Maria Àngels de la Secció de Correus de Menorca. Els Congressos de la CGT no es defineixen pel nombre de persones que hi acudeixen, sinó pel nombre de cotitzants i vots que aquestes representen. L'assistència als Congressos de CGT és molt definida per les posicions preses als Congressos previs que són d'obligat compliment, i per això mateix el marge de maniobra dels delegats als Congressos està molt condicionat pel debat previ de cada instància.

Entre les novetats del debat hi ha la proposta de posada en marxa d'una caixa de resistència, la fundació d'un sindicat d'estudiants de la CGT, i altres relacionades amb la potenciació de la xarxa de formació i comunicació.

En general es pot dir que es un Congrés de continuïtat, en el que probablement la línia que representa l'actual Secretariat Permanent es veurà consolidada.