Comunicat urgent [22-03-05]

URGENT!: Detinguts en una acció de Miniwatt

Aquest matí a les 7.30h a Gran Via un grup de joves ha realitzat una acció en solidaritat amb la lluita dels i les treballadores de Miniwatt. L’acció, que consistia en tallar els carrer amb pneumàtics amb foc, ha acabat amb 9 detinguts després de una persecució pels carrers del barri. Es sap que qui ha efectuat les detencions ha estat les brigades de informació de la policia nacional.

Davant d’aquest fet, des de Revolta Global manifestem tot el nostre suport a les persones detingudes i demanen la seva llibertat sense càrrecs, considerant que la policia ha efectuat un greu abús de poder al tractar-se de joves que es solidaritzen amb les justes causes de la lluita contra la deslocalització de Miniwatt. És un trist episodi de repressió que només busca aturar la solidaritat entre ells joves precaris i el sindicalisme combatiu, tots membres de la mateixa classe treballadora i que últimament s’han vist coordinats dins la Xarxa contra el tancaments d’empreses i la precarietat. Amb aquest nou episodi també hem de reafirmar la nostra crida de boicot als productes Philipps-LG, empreses propietàries de Miniwatt. Per això ens sumem a la convocatòria aquesta tarda a les 17h a la Comissaria d’Aiguablava (Trinitat Nova L-4), on estan tancats els detinguts.

LLIBERTAT SENSE CÀRRECS! SOLIDARITAT DE CLASSE AMB ELS DETINGUTS! NO AL TANCAMENT DE MINIWATT!


 

Esta mañana a las 7.30h en Gran Via de Barcelona un grupo de jóvenes ha realizado una acción en solidaridad con la lucha de los y las trabajadoras de Miniwatt. La acción, que consistía en cortar la calle con neumáticos con fuego, ha acabado con 9 detenidos después de una persecución por las calles del barrio. Se sabe que quien ha efectuado las detenciones han sido las brigadas de información de la policía nacional.

 

Ante este hecho, desde Revolta Global manifestamos todo nuestro apoyo a las personas detenidas y pedimos su libertad sin cargos, considerando que la policía ha efectuado un grave abuso de poder al tratarse de jóvenes que se solidarizan con las justas causas de la lucha contra la deslocalización de Miniwatt. Es un triste episodio de represión que sólo busca parar la solidaridad entre los jóvenes precarios y el sindicalismo combativo, todos miembros de la misma clase trabajadora y que últimamente se han visto coordinados en la Xarxa contra el Tancament d’Empreses i la precarietat (Red contra el cierre de empresas y la precariedad). Con este nuevo episodio también nos reafirmamos en nuestra llamada al boicot de los productor Philipps-LG, empresas propietarias de Miniwatt.

 

Por eso nos sumamos a la convocatoria esta tarde a las 17h en la Comisaría de Aiguablava (Trinitat Nova L-4), donde están encerrados los detenidos.

 

¡LIBERTAD SIN CARGOS! ¡SOLIDARIDAD DE CLASE CON LOS DETENIDOS! ¡NO AL CIERRE DE MINIWATT!