CONGRÉS DE LA LLIGA DE LA JOVENTUT COMUNISTA

En la foto del mig apareix a la mesa i amb ulleres Joan Boada, militant de l'esquerra sindical d'Assegurances que va treballar i viure a Ciutat.

 

Joan Boada treballava a la MNA que tenia la seva sucursal a la Plaça del Progrés i formava part de l'esquerra sindical d'Assegurances que animava la LCR. Va militar en el sector de joves de CC.OO. de les Illes Balears.

Compartía pis a la Plaça de París amb altres militants de LCR, com el basc Pedro, el repartidor de butà, Gabriel, informàtic i militant de les CC.OO. en el sector d'alimentació (feia feina a una farinera), el Napi  basc de Santurtzi que feia el servei militar al Ramix 92, que ja era i és mestre. Es va casar amb una mallorquina i viu Mallorca, Pablo, basc que feia la mili al Ramix 92 , Antonio Martín, anarquista de la CNT d'assegurances, i actualment a la CGT a Catalunya, i Joaquim, militant de l'esquerra sindical d'assegurances de CC.OO.a Ciutat.

Aquell pis de la Plaça de París va convertir-se de fet en una sucursal de LCR., on venia a visitar-nos i mantenir la relació orgànica el dirigent trotsquista Jaime Pastor.